Üdvözlünk a Liska Tibor Szakmai Hetek oldalán!

A Liska Tibor Szakkollégium ebben az évben immár 13. alkalommal rendezi meg a Liska Tibor Szakmai Hetek programsorozatot, melynek célja, hogy értékes tudást adva közelebb hozza a gazdaság történéseit minden érdeklődő számára. Az évről évre színvonalas programokat felsorakoztató rendezvény ezúttal is széles körben nyújt tájékoztatást az érdeklődők számára.

Idén a "Tiéd a pálya!" című programsorozatot mutatja be a Szakmai Hetek, amely a sportok szerelmeseinek kedvez. Sokszínű előadásaink körbejárják a sportesemények mögött meghúzódó háttérfolyamatokat; a sportban, mint gazdasági ágazatban rejlő lehetőségeket valamint bepillantást nyújtanak a sportolók életébe, gondolkodásmódjába is. Mint ahogy azt eddig megszokhattuk, színvonalas és érdekfeszítő előadásokkal illetve kerekasztal beszélgetéssel várjuk az ismereteiket gyarapítani kívánókat, akik tudásszomjukat egyenesen a forrásból csillapíthatják, neves szakemberektől.

Kerekasztal beszélgetésünk témája idén a Sport tabuk nélkül, amely igencsak neves sportolók közreműködésével fog zajlani. Vendégünk lesz Sors Tamás, kétszeres paralimpiai bajnok úszó, Baji Balázs, Európa-bajnoki ezüstérmes atléta, valamint Marcz Tamás, a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Egy másik előadás keretében a leghíresebb magyar játékvezetőkkel, Kulcsár Katalinnal és Kassai Viktorral beszélgetünk sporttal, magyar labdarúgással kapcsolatos kérdésekről. Ezen kívül hallhattok előadást egy, a Budapesti Olimpia megszervezésével kapcsolatos fontos nézőpontról: egy ilyen volumenű rendezvény biztonságpoltikai kérdéseiről. Előadóink segítségével a sport minden területére bepillantást nyerhettek: szó lesz a sportról, mint márkáról és a hozzá kapcsolódó élményekről, aktuális trendekről, valamint a sportban rejlő lehetőségeket boncolgatjuk a magyarországi víziturizmus fejlesztéséről szóló előadásunkban. Szó lesz még a stadionok fenntarthatóságáról, nevezetesen a Groupama Aréna működését ismerhetitek meg. Az aktív programok iránt érdeklődőknek kedvezünk a The Champion interaktív kiállítással, ahol mindenki esélyt kap rá, hogy megmutassa: ő a bajnok!

Ha bármelyik témát érdekesnek tartod, vagy csak felkeltette a figyelmed, mindenképpen gyere el, és hallgasd meg, mit mondanak róla az előadók!

Szeretettel várunk a XIII. Liska Tibor Szakmai Heteken!