Jó tudni2014/01/12

A Liska Tibor Szakkollégium megalapításának ötlete és igénye a BME GTK-n 2005 óta megrendezett Gazdasági és Menedzsment Szakmai Hetek szervezői csapatában fogalmazódott meg.

Nem véletlen hát, hogy a rendezvénysorozat kiemelkedő helyet foglal el a tagság életében. Ennek okán 2013-tól a szervezők megújult névvel, de változatlan szakmai színvonalon, Liska Tibor Szakmai Hetek néven rendezik meg az előadássorozatot, tisztelegve ezzel a Szakkollégium névadója előtt.

A téli vizsgaidőszakot túlélve az érdeklődők a tavaszi szemeszter első harmadában (2014. február 17-28.) frissülhetnek fel a gazdaságtudományi terület széles spektrumát lefedő programokkal. A Szakmai Hetek magában hordozza a lehetőséget, hogy a hallgatók életközelibb információkhoz jussanak a szakma élvonalának képviselőitől, és ezzel kitágítsák gondolkodásuk határait.

Szeretnénk, ha ez a jubileumi alkalom igazán emlékezetes lenne mindenki számára. Neves előadóink nem mindennapi témákról fognak előadást tartani, amelyek hasznosak lehetnek mindazoknak, akik kicsit mélyebbre szeretnének ásni az egyetemi órákon megtanultaknál.

A programtervről, az előadók részletes névsoráról vagy a regisztráció menetéről az alábbi linkekek tájékozódhattok részletesebben.   

Csatlakozz a rendezvény facebook-eseményéhez is, hogy mindig tisztában legyél az akutális információkkal! 

« Vissza a hírekhez